- Berichten
- 79
Hey iedereen,
Van familie heb in wat overgebleven procureur gekregen (horeca en Corona tijdperk gaan niet zo goed samen).
Nu lijkt me dit een uitgelezen kans om hier mee low en slow te gaan oefenen en pulled pork mee te maken. Nu is het enige wat me tegenhoudt het gewicht van de stukken. Ze zijn namelijk maar 500 gram per stuk. De recepten vragen bijna altijd voor een hele procureur van 2-3 kg.
Kan ik het met deze stukjes nog altijd proberen en dat ze dan sneller gaar zijn? Of beter het echte werk met een hele procureur?
Bedankt voor jullie input.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Van familie heb in wat overgebleven procureur gekregen (horeca en Corona tijdperk gaan niet zo goed samen).
Nu lijkt me dit een uitgelezen kans om hier mee low en slow te gaan oefenen en pulled pork mee te maken. Nu is het enige wat me tegenhoudt het gewicht van de stukken. Ze zijn namelijk maar 500 gram per stuk. De recepten vragen bijna altijd voor een hele procureur van 2-3 kg.
Kan ik het met deze stukjes nog altijd proberen en dat ze dan sneller gaar zijn? Of beter het echte werk met een hele procureur?
Bedankt voor jullie input.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk