- Berichten
- 486
Nog niet zo lang op het forum, maar ik lees dat je een knorretje kunt krijgen onder jouw forumnaam als je hier een draadje over jouw gerecht post. Dus bij deze mijn poging om een knorretje te krijgen. (geen idee hoe dat dus werkt
)
Vorige week 2,5 procureur gehaald bij een slager in de buurt. Het varken liep de maandag ervoor nog los rond. Zaterdagavond ingespoten volgens het recept wat ik had van Green Forest BBQ en Grills waar de pellet grill vandaan komt. Ook goed gerubd met de kruidenmix. Huishoudfolie om de bak en in de koelkast.
Zondagmorgen vroeg opgestaan (het was ook Formule 1) en de procureur om 7 uur op de grill gelegd. Na 5 uur op 120 graden ieder uur gesprayd met appelsap. Toen de kerntemperatuur 90 graden was heb ik de pulled pork nog een half uur onder aluminium folie laten rusten. Toen was het 19.30 uur, dus in totaal zo'n 12,5 uur op het rooster gelegen.
Heerlijk opgegeten op een Italiaanse bol met cole slaw en BBQ saus.
Voor herhaling vatbaar, was echt lekker (en dat voor de 1e keer).

Vorige week 2,5 procureur gehaald bij een slager in de buurt. Het varken liep de maandag ervoor nog los rond. Zaterdagavond ingespoten volgens het recept wat ik had van Green Forest BBQ en Grills waar de pellet grill vandaan komt. Ook goed gerubd met de kruidenmix. Huishoudfolie om de bak en in de koelkast.
Zondagmorgen vroeg opgestaan (het was ook Formule 1) en de procureur om 7 uur op de grill gelegd. Na 5 uur op 120 graden ieder uur gesprayd met appelsap. Toen de kerntemperatuur 90 graden was heb ik de pulled pork nog een half uur onder aluminium folie laten rusten. Toen was het 19.30 uur, dus in totaal zo'n 12,5 uur op het rooster gelegen.
Heerlijk opgegeten op een Italiaanse bol met cole slaw en BBQ saus.
Voor herhaling vatbaar, was echt lekker (en dat voor de 1e keer).