- Berichten
- 35
Gisteren op de weber master touch premium pulled pork gemaakt.
Om 8:00 begonnen met de voorbereidingen en rond kwart voor 9 het vlees erop gelegd.
Toen beide stukken rond de 70 graden waren ze ingeplakt met een glase van bbq saus, honing en appelsap, ingepakt in aluminiumfolie en nog wat appelsap erin gedaan.
Toen doorgegaard naar de 95 graden, daarna ze nog een uur laten rusten voor het pullen.
Een dagvullende bereiding maar super leuk om te doen
Vanavond de pulled pork even opwarmen in de vleessappen en bbq saus en dan lekker smullen met z'n allen
Om 8:00 begonnen met de voorbereidingen en rond kwart voor 9 het vlees erop gelegd.
Toen beide stukken rond de 70 graden waren ze ingeplakt met een glase van bbq saus, honing en appelsap, ingepakt in aluminiumfolie en nog wat appelsap erin gedaan.
Toen doorgegaard naar de 95 graden, daarna ze nog een uur laten rusten voor het pullen.
Een dagvullende bereiding maar super leuk om te doen

Vanavond de pulled pork even opwarmen in de vleessappen en bbq saus en dan lekker smullen met z'n allen
