- Berichten
- 46
Speciaal voor de badge, een reportage van de pulled pork sessie komend weekend.
Planning voor vandaag was de rub aanbrengen & morgenavond rond de klok van 22u de Q op, om vervolgens uiterlijk op zaterdag 12u de BBQ weer vrij te hebben voor de ribbels.
Injectiemix | NOSKOS
100 ml appelsap
60 ml appelazijn
40 ml honing
30 ml worchestershire saus
1 eetlepel zout
1 eetlepel uiengranulaat
Gemaakte rub op foto is voor de buikribben
Momenteel in de vershoudfolie in de koeling...
Zojuist, vrijdagavond 20.30 gestart...
Vandaag om 12:30u tikt de dikste nek de 88 graden aan... Er af ermee en plaats voor de ribben maken...
Uiteindelijk gepulled...
25 gasten hebben ontzettend gesmuld, altijd fijn na zo?n werkje die complimenten! Heb ik nu mijn knorrie badge verdiend?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Planning voor vandaag was de rub aanbrengen & morgenavond rond de klok van 22u de Q op, om vervolgens uiterlijk op zaterdag 12u de BBQ weer vrij te hebben voor de ribbels.
Injectiemix | NOSKOS
100 ml appelsap
60 ml appelazijn
40 ml honing
30 ml worchestershire saus
1 eetlepel zout
1 eetlepel uiengranulaat
Gemaakte rub op foto is voor de buikribben




Momenteel in de vershoudfolie in de koeling...
Zojuist, vrijdagavond 20.30 gestart...


Vandaag om 12:30u tikt de dikste nek de 88 graden aan... Er af ermee en plaats voor de ribben maken...



Uiteindelijk gepulled...

25 gasten hebben ontzettend gesmuld, altijd fijn na zo?n werkje die complimenten! Heb ik nu mijn knorrie badge verdiend?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk