Vandaag pulled pork bereid voor morgen.
Kilootje procureur in de rub en ±8u op de Q gehad zonder inpakken. Wel iets te vroeg gedacht dat het klaar zou zijn.
Had wel wat issues met temperatuur. Thermometer rooster was stelselmatig ±20c hoger dan die in de deksel. Heel ander ervaring dan met de vorige sessie met gerookte kip.
Ook heeft het gefabriceerde afdakje het stormachtige weer niet overleefd dus de Q heeft een flinke laag regen/hagel over zich heen gehad, met condens in de thermometer als gevolg. Even kijken of dat nog wegtrekt.
Na ongeveer 7 uur op de Q bij 86c kerntemperatuur, de Q afgeknepen omdat ik even wat anders omhanden had en uurtje later was de Q flink gedaald naar 59c en het vlees naar 71. Toch maar eraf gehaald en alvast gepulled. Smaak en malsheid is wel helemaal prima. Volgende keer ga ik tot 88-92c
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Kilootje procureur in de rub en ±8u op de Q gehad zonder inpakken. Wel iets te vroeg gedacht dat het klaar zou zijn.
Had wel wat issues met temperatuur. Thermometer rooster was stelselmatig ±20c hoger dan die in de deksel. Heel ander ervaring dan met de vorige sessie met gerookte kip.
Ook heeft het gefabriceerde afdakje het stormachtige weer niet overleefd dus de Q heeft een flinke laag regen/hagel over zich heen gehad, met condens in de thermometer als gevolg. Even kijken of dat nog wegtrekt.
Na ongeveer 7 uur op de Q bij 86c kerntemperatuur, de Q afgeknepen omdat ik even wat anders omhanden had en uurtje later was de Q flink gedaald naar 59c en het vlees naar 71. Toch maar eraf gehaald en alvast gepulled. Smaak en malsheid is wel helemaal prima. Volgende keer ga ik tot 88-92c
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk