Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
En om 17:05 tikte mijn stukje vlees de 190?F aan (88?C). Even geprikt met de thermometervoeler en alles was boterzacht. In totaal heb ik er 19 uur en 5 minuten over gedaan om zover te komen. Nu het plateau heb ik wel de temperatuur van mijn WSM opgeschroefd naar 250?F, ik wilde om zes uur eten
En nu mag hij een uurtje rusten in een mooi zilver jasje.
Qua smaak is er nagenoeg geen verschil hoor, zoals Frits ook al zei, zitten er wat delen wit vlees in, die worden droog, dus dat stukje heb ik er uit gelaten. Dan zit er nog het schouderblad in, het vlees daaromheen is een beetje grijzig, smaakt goed maar ziet er wat minder uit.
Ik ben indertijd niet voor niets bij procureurs uitgekomen. Voor de prijs zal ik zeker die blijven gebruiken. Het is dat we moeten oefenen voor de wedstrijd.
Op een broodje met de raspberry chipotle BBQ sauce van Dominique.
Ik heb denk ik nog een kilo of twee over, dus daar kunnen we weer leuke dingen mee maken
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.