- Berichten
- 889
Alvast even een post aanmaken voor mijn pulled pork op de offset dit weekend. Ik heb sinds twee weken een Biloxi smoker van Tepro. Inmiddels al enkele malen gebruikt voor speklapjes, moink balls en een heerlijk beenhammetje, maar nu tijd voor het echte werk.
Op mijn gas barbecue heb ik al vele malen pulled pork gemaakt, maar dankzij mijn smoker kan ik nu echt aan het werk.
Toch wel iets anders dan het gas aanzetten en weer gaan slapen....
Afgelopen week heb ik alvast 2 stuks procureur besteld van 2.5 kilo. Deze liggen nu in de vriezer. Woensdag ga ik ze verhuizen naar de koelkast om te ontdooien. Vrijdag avond injecteren en in de rub zetten. Uiteraard volg ik daarbij weer het recept van Noskos.
Aangezien ik nog niet veel ervaring heb opgedaan met de smoker ben ik van plan om zaterdag ochtend om 02:00 de wekker te zetten en rustig het vuur aan te steken. Liever te vroeg klaar dan dat mijn visite niet te eten krijgt! Ik zal vanaf vrijdag de nodige foto's toevoegen aan mijn eerste echte pulled pork avontuur.
Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
Op mijn gas barbecue heb ik al vele malen pulled pork gemaakt, maar dankzij mijn smoker kan ik nu echt aan het werk.
Toch wel iets anders dan het gas aanzetten en weer gaan slapen....
Afgelopen week heb ik alvast 2 stuks procureur besteld van 2.5 kilo. Deze liggen nu in de vriezer. Woensdag ga ik ze verhuizen naar de koelkast om te ontdooien. Vrijdag avond injecteren en in de rub zetten. Uiteraard volg ik daarbij weer het recept van Noskos.
Aangezien ik nog niet veel ervaring heb opgedaan met de smoker ben ik van plan om zaterdag ochtend om 02:00 de wekker te zetten en rustig het vuur aan te steken. Liever te vroeg klaar dan dat mijn visite niet te eten krijgt! Ik zal vanaf vrijdag de nodige foto's toevoegen aan mijn eerste echte pulled pork avontuur.



Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk