- Berichten
- 231
Zeker niet voor het eerst pulled pork gemaakt maar wel voor het eerst op de bbq.
Gistermorgen om half 9 de bbq aangestoken (zo vroeg was echt een nieuwe gewaarwording )
De procureur, die al de hele nacht lekker in de raspberry rub heeft gelegen, erop gelegd en dan is het gewoon geduld hebben. Om de 2 uur ingekwast met whiskey en tussendoor vooral dicht gelaten.
Ook nu weer blijkt de temperatuur een tijd rond de 68 graden hangen, maar ik heb inmiddels bijgeleerd dus weet dat dat “de zone” is. (thx Noskos)
Tussendoor tijd genoeg om heerlijke brioches zelf te bakken volgens het recept van Francesca kookt.
Op stipt 72 graden lekker ingepakt met wat boter en weer whiskey en terug op de q.
Precies op tijd voor het eten bereikt mijn varkentje 92 graden, nog even rusten en ondertussen maak ik de saus en de koolsalade.
Nou het was heer-lijk kan ik zeggen! Daar kan geen oven-pulled-pork tegenop!
Gistermorgen om half 9 de bbq aangestoken (zo vroeg was echt een nieuwe gewaarwording )
De procureur, die al de hele nacht lekker in de raspberry rub heeft gelegen, erop gelegd en dan is het gewoon geduld hebben. Om de 2 uur ingekwast met whiskey en tussendoor vooral dicht gelaten.
Ook nu weer blijkt de temperatuur een tijd rond de 68 graden hangen, maar ik heb inmiddels bijgeleerd dus weet dat dat “de zone” is. (thx Noskos)
Tussendoor tijd genoeg om heerlijke brioches zelf te bakken volgens het recept van Francesca kookt.
Op stipt 72 graden lekker ingepakt met wat boter en weer whiskey en terug op de q.
Precies op tijd voor het eten bereikt mijn varkentje 92 graden, nog even rusten en ondertussen maak ik de saus en de koolsalade.
Nou het was heer-lijk kan ik zeggen! Daar kan geen oven-pulled-pork tegenop!