Vandaag mn eerste PP op een weber47 met heat diffuser.
Alle stappen doorlopen maar verre van tevreden.
Gisteravond in de rub gezet.
Vanmorgen om 10.00 op de bbq
Temperatuur in het begin wat te hoog telkens 140, dus maar wat briketten afgehaald om het wat terug te halen, rest vd dag aardig tussen de 110 - 125 graden in de ketel.
Bij 72 ingepakt in folie en door laten gaan tot 92.
Uurtje rusten en uit elkaar getrokken.
Bij het uit elkaar halen vond ik het vlees erg sappig.
maar ik vind het met name erg bleek.
Heb in het begin wel chunks bijgevoegd + aangevuld, maar zo te zien op foto 2 is dit niet echt doorgetrokken in het vlees.
Ik twijfel nu over de smaak, en vind het vlees er nogal bleek uitzien. Waar is dit mis gegaan denken jullie?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Alle stappen doorlopen maar verre van tevreden.
Gisteravond in de rub gezet.
Vanmorgen om 10.00 op de bbq
Temperatuur in het begin wat te hoog telkens 140, dus maar wat briketten afgehaald om het wat terug te halen, rest vd dag aardig tussen de 110 - 125 graden in de ketel.
Bij 72 ingepakt in folie en door laten gaan tot 92.
Uurtje rusten en uit elkaar getrokken.
Bij het uit elkaar halen vond ik het vlees erg sappig.
maar ik vind het met name erg bleek.
Heb in het begin wel chunks bijgevoegd + aangevuld, maar zo te zien op foto 2 is dit niet echt doorgetrokken in het vlees.
Ik twijfel nu over de smaak, en vind het vlees er nogal bleek uitzien. Waar is dit mis gegaan denken jullie?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk