- Berichten
- 1.588
Vanmorgen rond 8u een stuk procureur van 3 kg in mijn Q gelegd.
Al dikwijls PP gemaakt maar deze was eindelijk mijn smaak qua zoet pikant verhouding.
Gisteren avond geïnjecteerd volgens Noskos wedstrijd recept.
Dan gerubt met een kruiden mix, recept Jeroen Meus.
Vanmorgen was de vloeistof die geïnjecteerd was er volledig terug uitgelopen
Dus vlees in Q om 8u.
Na 5u kern temp 67 ingesmeerd met saus, verhoudingen naar recept Noskos plus deel van vocht wat eerst was geïnjecteerd.
Om 15u vlees ingepakt, was terug 67 gr C na inzakken tot 64 grC na insmeren.
Vanaf dan ging temperatuur snel omhoog. 17 u was 92 grC en vlees voelde zacht bij prikken.
Dan maar even uit de folie genomen om te drogen.
Vocht natuurlijk opgevangen voor de eindsaus.
Eindsaus ook gemaakt naar recept Noskos.
Na een uurtje rusten in isomo box het vlees gepulled en gemengd met de saus.
Dan genoten van een broodje pulled pork en koude groenten.
Nog wat foto's of is niet gebeurd
Al dikwijls PP gemaakt maar deze was eindelijk mijn smaak qua zoet pikant verhouding.
Gisteren avond geïnjecteerd volgens Noskos wedstrijd recept.
Dan gerubt met een kruiden mix, recept Jeroen Meus.
Vanmorgen was de vloeistof die geïnjecteerd was er volledig terug uitgelopen

Dus vlees in Q om 8u.
Na 5u kern temp 67 ingesmeerd met saus, verhoudingen naar recept Noskos plus deel van vocht wat eerst was geïnjecteerd.
Om 15u vlees ingepakt, was terug 67 gr C na inzakken tot 64 grC na insmeren.
Vanaf dan ging temperatuur snel omhoog. 17 u was 92 grC en vlees voelde zacht bij prikken.
Dan maar even uit de folie genomen om te drogen.
Vocht natuurlijk opgevangen voor de eindsaus.
Eindsaus ook gemaakt naar recept Noskos.
Na een uurtje rusten in isomo box het vlees gepulled en gemengd met de saus.
Dan genoten van een broodje pulled pork en koude groenten.
Nog wat foto's of is niet gebeurd
