Beef en Steak

Pulled Pork Kroketten

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Frits
  • Startdatum Startdatum
Frits zei:
Tom het kan met allebei.

ok, super.
Dan worden de pp-kroketten zaterdag een van de 8 aperitiefhapjes!
 
 
 
 

Ghost

Gemarineerd
Berichten
1.508
Deze nog eens onder de aandacht brengen.
Ze zijn echt lekker.
Bedankt voor het delen van het recept.
 
Vorige week 2,5 kg procureur tot Pulled pork gemaakt. Helaas alles op.

Volgende keer maken we kroketten😉
 
Hier liggen ook de kroketten en bitterballen en de vriezer! Best veel werk, maar o zo de moeite waard!!🤤
IMG_6758.jpeg
 
Wil toch richting de feestdagen dit recept nog even een "schopje" geven.

Zóó lekker en makkelijk te maken. Speciaal op die onbestemde dagen tussen de feestdagen (y) ;)
 
Wil toch richting de feestdagen dit recept nog even een "schopje" geven.

Zóó lekker en makkelijk te maken. Speciaal op die onbestemde dagen tussen de feestdagen (y) ;)
Dat is een mooi schopje Wood!

Ik ben gek op alles met een heerlijk krokant korstje.
Ik heb al de gekste varianten gemaakt van restjes vlees van de Bbq. Als je de basis aanhoud van het ragout recept in dit recept kun je eindeloos variëren.
Zo heb ik vorig jaar voor kerst een heerlijk Pastrami short rib bitterbal gemaakt. Gewoon omdat het kan 😁

Dit jaar met kerst wordt het een Buldak ( vuurkip ) bitterbal en dan ga ik uit van dit recept van Noskos ( https://www.bbq-nl.com/buldak/ )
 
Vuurkip bitterballen......Oh Sticks goede genade🙏 ....water loopt me in de mond:love:
Hahahaha bij mij ook Wood hoe ik met dit maffe idee op de proppen kwam in mijn hoofd 😄
De uitdaging zit hem in het maken van de ragout, Ik denk dat ik de saus ga gebruiken om daar de ragout van te maken.
Wordt vervolg ........
 
Terug
Bovenaan Onderaan