- Berichten
- 5.466
Prachtig Remco, geloof meteen dat het lekker was.
Had het heel graag willen proeven, erg smakelijk broodje
Je leert altijd zo heb ik van mijn Collega uit India een hoop tricks geleerd, en andere zaken die ik al wist werden door hem bevestigd.
1 ervan is inderdaad ui laten ze vrij lang sudderen todat het bruin is en heel zoet wordt, maar absoluut niet verbrandt is.
Gember wordt nooit rauw gebruikt maar altijd geraspt met gehakte of geperste knofllook en ui, gesudderd.
Komijnzaad wordt heel vaak als eerste gesudderd/gegeurd in hete olie dit geeft een totaal andere smaak dan wanneer je komijn als poeder door het gerecht of door de rub doet. Het is dus heel belangrijk in die keuken hoe je te werk gaat en niet klakkeloos alles in een pan doet.
Had het heel graag willen proeven, erg smakelijk broodje
Je leert altijd zo heb ik van mijn Collega uit India een hoop tricks geleerd, en andere zaken die ik al wist werden door hem bevestigd.
1 ervan is inderdaad ui laten ze vrij lang sudderen todat het bruin is en heel zoet wordt, maar absoluut niet verbrandt is.
Gember wordt nooit rauw gebruikt maar altijd geraspt met gehakte of geperste knofllook en ui, gesudderd.
Komijnzaad wordt heel vaak als eerste gesudderd/gegeurd in hete olie dit geeft een totaal andere smaak dan wanneer je komijn als poeder door het gerecht of door de rub doet. Het is dus heel belangrijk in die keuken hoe je te werk gaat en niet klakkeloos alles in een pan doet.