Eindelijk kwam het ervan om het uit te proberen, de procureur injecteren met Conimex ketjap marinade.
In het vlees twee glazen vol marinade gespoten daarna voor de rest het wedstrijdrecept van Noskos gevolgd.
In de rub
Op de wsm
In de glaze na twee uurtjes in de folie
En na het rusten pullen geblazen.
Eindsaus erdoor.
Resultaat was fantastisch, we gaan dit voortaan zo doen supersappig nog makkelijker pullen, het vlees krijgt ook nog een lekkere pittige smaak ervan.
Bedankt voor het kijken.
In het vlees twee glazen vol marinade gespoten daarna voor de rest het wedstrijdrecept van Noskos gevolgd.


In de rub

Op de wsm

In de glaze na twee uurtjes in de folie

En na het rusten pullen geblazen.

Eindsaus erdoor.
Resultaat was fantastisch, we gaan dit voortaan zo doen supersappig nog makkelijker pullen, het vlees krijgt ook nog een lekkere pittige smaak ervan.
Bedankt voor het kijken.