Nou mensen,
Ik waag het er morgen op, mijn eerste pulled pork.
Eergisteravond de procureur a 2500g uit de vriezer in de koelkast om te ontdooien.
Ik wil hem maken volgens Noskos' wedstrijdrecept. Dus eerst injecteren, daarna rubben.
Vlees uit de verpakking:
Alles paraat:
Injecteren ging beter dan verwacht, geen gekke rondspuitende vloeistof
Daarna in de rub... Deze jongen gaat overnachten in de koelkast
Morgenvroeg rond 6en zal de Q aangaan, onze tweeling wekt ons wel rond doe tijd. Doet mama de fles, papa de Q. Eerlijke taakverdeling toch?
Heb vast een snake gelegd met blokjes rookhout. Gaat dit zo lukken denken jullie? Zijn ongeveer 46 koude brikettrn, steek er morgen 8 aan om ervoor te leggen. Heb ze niet strak tegen elkaar gelegd, ivm zuurstofbereik.
Hoor graag of hij morgen zo aan mag. Zal spannend worden, moet.ook.nog even naar het ziekenhuis, een uurtje in de ochtend...
Doe het met 2 fantast thermometers, een in alufolie op het rooster, andere in het vlees.
Keep you updated!
Ik waag het er morgen op, mijn eerste pulled pork.
Eergisteravond de procureur a 2500g uit de vriezer in de koelkast om te ontdooien.
Ik wil hem maken volgens Noskos' wedstrijdrecept. Dus eerst injecteren, daarna rubben.
Vlees uit de verpakking:
Alles paraat:
Injecteren ging beter dan verwacht, geen gekke rondspuitende vloeistof
Daarna in de rub... Deze jongen gaat overnachten in de koelkast
Morgenvroeg rond 6en zal de Q aangaan, onze tweeling wekt ons wel rond doe tijd. Doet mama de fles, papa de Q. Eerlijke taakverdeling toch?
Heb vast een snake gelegd met blokjes rookhout. Gaat dit zo lukken denken jullie? Zijn ongeveer 46 koude brikettrn, steek er morgen 8 aan om ervoor te leggen. Heb ze niet strak tegen elkaar gelegd, ivm zuurstofbereik.
Hoor graag of hij morgen zo aan mag. Zal spannend worden, moet.ook.nog even naar het ziekenhuis, een uurtje in de ochtend...
Doe het met 2 fantast thermometers, een in alufolie op het rooster, andere in het vlees.
Keep you updated!