Beef en Steak

Pulled pork first time

Oh ja en gefeliciteerd met je knorretje  ;D
 
mooi resultaat en gefeliciteerd met je knor
 
Gefeliciteerd met je knorretje!
Dat je hem niet makkelijk kon pullen komt doordat je hem er te vroeg hebt afgehaald. Met 83?C ben je er niet. Pas vanaf 88?C begint het vlees uit elkaar te vallen. Altijd even met iets er in prikken, je moet dan geen weerstand meer voelen, dan is het goed.
 
noskos zei:
Gefeliciteerd met je knorretje!
Dat je hem niet makkelijk kon pullen komt doordat je hem er te vroeg hebt afgehaald. Met 83?C ben je er niet. Pas vanaf 88?C begint het vlees uit elkaar te vallen. Altijd even met iets er in prikken, je moet dan geen weerstand meer voelen, dan is het goed.

Bedankt voor het advies.
Ik dacht dat je hem met 83 graden er afhaalde en dan de afterburner tot 88 graden ging, of heb ik het dan helemaal mis ??? 
 
Bij 88? of iets hoger gaat hij er af, dan inpakken. Of als je de wedstrijd methode gebruikt dan is hij al ingepakt.
 
Whitebrado zei:
Ik dacht dat je hem met 83 graden er afhaalde en dan de afterburner tot 88 graden ging, of heb ik het dan helemaal mis ???

Nagaren is meestal maar 1-3 graden aan stijging. Is een groot fabel dat dit 10 graden oid is
 
Van harte gefeliciteerde met je knorretje en ook nog met de doop!
 
Terug
Bovenaan Onderaan