Beef en Steak

Pulled pork en pizza.

 

Richard v

Pitmaster
Berichten
686
Zaterdag wat pp en pizza op het menu. Net eerst de pp uit de vriezer gehaald zo dat ik hem morgen kan injecteren.
c016dd39ceefa8d5f712dcbbe1713303.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Recept injectie

250 ml appelsap
250 ml water
125gr bruine suiker
125 gr zout
1 el soy saus
1el worcester saus


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Na een nachtje in de injectie en Carolina rub mogen ze de smoker op
cc6e8e2c6038804e1e2535ce9ed2b44b.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
De mopsaus.

250 ml plantaardige olie
250 ml appelciderazijn
500 ml water
1/2 cup van de rub
1 el soy saus
1 el worcester.
Ik verhit een beetje van het water en los daar de rub in op. Daarna kan de rest erbij
4ff97e8a15bf87a1446885591f254e41.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat begint er toch weeral erg goed uit te zien.

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

 
Zit er erg lekker uit, heb je ook nog een grafiekje van na 11.08 uur?
Kunnen we ook de rest van het verloop zien. ;)
 
Heb er na het inpakken geen foto meer van gemaakt. Maar heb deze keer bijna geen dood punt gehad.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Richard v zei:
Heb er na het inpakken geen foto meer van gemaakt. Maar heb deze keer bijna geen dood punt gehad.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

We geloven je want het resultaat mag er zijn. :)
 
Yep. Dat ook gedaan. Was erg lekker. Bodem fatsoenlijk rondkrijgen is nog oefenen denk ik. Maar de smaak en zo was top


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er super uit! Wordt de pp hier niet droog van? Wij gaan over 1,5 wk onze pizza oven voor het eerst proberen met 14 gasten en heb er net een butt bij besteld van 3,5kg. Ik wil daarvoor eigenlijk nog even testen of ik de pp beter v??r, halverwege of na het bakken toe kan voegen, of misschien beter calzone  B-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan