BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork en Oosters buikspek

RobbertM

Tondelzoeker
Berichten
16
Hoi, deze beginner heeft een feestje binnenkort dus ik wil op 1 dag 2 gerechten op de Weber Master touch (E-5775) gaan maken.
zodat ik rond het avondeten wat lekkers kan serveren voor de gasten.

Ik wil de Wedstrijd Pulled Pork volgens recept van @noskos gaan maken en de Oosters buikspek van @NasQ .
Zit nog met een paar vragen,

- gaat dat wel passen op de Weber Master Touch met de snake opstelling?
- de temperatuur voor de procureur is 121 graden (hoop dat ik dit goed kan vasthouden gedurende de dag), het Oosters Buikspek 110-120 dus lijkt mij dat het wel kan?
- denk zelf het buikspek erop als de procueur is ingepakt of al eerder?

indien de procureur eerder klaar is even in de koelbox bewaren.

Of wat adviseren de BBQ geleerden wat anders?
wellicht nog anderen tips?

alvast dank voor jullie reacties.
Uiteraard zal ik foto's delen en vertellen hoe het allemaal is gegaan.

696f9de3-d09b-4f1c-bdab-e7f4919d1312 (1).jpg
 
Warmhouden is altijd makkelijker dan bereiding proberen te versnellen.
PP kan meerdere uren rusten ingepakt in aluminium folie, handdoek en dan in koelbox.
 
Als het past zou het geen probleem moeten zijn zo.
 
Terug
Bovenaan Onderaan