- Berichten
- 876
Vandaag heerlijke pulled pork gemaakt op basis van het Noskos wedstrijd pulled pork recept.
Mooi stuk procereur van 2,3kg gekocht. Gisterenavond geinjecteerd en in de rub gezet. Nachtje laten intrekken en vervolgens om 7.00 de wekker om zeker alles op tijd klaar te hebben.
Rooster temp naar 121 graden en 3 mooie chunks van appel en kers erbij. Vlees erop en wachten..
Na een uur of 5 ingesmeerd en na 7 uur ingepakt met alluminium folie. Uiteindelijk bij +- 92 graden was hij overal mooi zacht. Ruim een uur laten rusten en smulllen maar
Geserveerd met broodje, wraps en coleslaw van spitskool, rodekool en winterpeen.
Heerlijk! Met 6 man van gegeten en ook nog een mooie portie over voor morgen
Mooi stuk procereur van 2,3kg gekocht. Gisterenavond geinjecteerd en in de rub gezet. Nachtje laten intrekken en vervolgens om 7.00 de wekker om zeker alles op tijd klaar te hebben.
Rooster temp naar 121 graden en 3 mooie chunks van appel en kers erbij. Vlees erop en wachten..
Na een uur of 5 ingesmeerd en na 7 uur ingepakt met alluminium folie. Uiteindelijk bij +- 92 graden was hij overal mooi zacht. Ruim een uur laten rusten en smulllen maar
Geserveerd met broodje, wraps en coleslaw van spitskool, rodekool en winterpeen.
Heerlijk! Met 6 man van gegeten en ook nog een mooie portie over voor morgen
Laatst bewerkt: