Gisteren voor de eerste keer pulled pork gemaakt
Een dikke kilo van het vlees in de rub gezet met de traeger apple & honey rub en dan terug vacuüm getrokken voor de rub zo beter te laten intrekken.
Dan de BBQ gereed gemaakt voor het vlees te roken met hickory en kersen hout (spijtig genoeg foto's vergeten van de BBQ) en na het vlees enkele uren te hebben laten rusten met de rub, de BBQ aangestoken en het vlees er op, en wachten maar.
Na een goede 7 uur denk ik was de kern temperatuur bereikt en klaar voor even in te pakken en te laten rusten voor het pullen.
Heb er na het pullen ook nog wat sweet baby Ray's hickory en Brown Sugar BBQ saus bij gedaan.
De smaak zat goed en ga het zeker nog eens maken maar dan een groter stuk zodat er ook nog wat de vriezer in kan.
Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk
Een dikke kilo van het vlees in de rub gezet met de traeger apple & honey rub en dan terug vacuüm getrokken voor de rub zo beter te laten intrekken.
Dan de BBQ gereed gemaakt voor het vlees te roken met hickory en kersen hout (spijtig genoeg foto's vergeten van de BBQ) en na het vlees enkele uren te hebben laten rusten met de rub, de BBQ aangestoken en het vlees er op, en wachten maar.
Na een goede 7 uur denk ik was de kern temperatuur bereikt en klaar voor even in te pakken en te laten rusten voor het pullen.
Heb er na het pullen ook nog wat sweet baby Ray's hickory en Brown Sugar BBQ saus bij gedaan.
De smaak zat goed en ga het zeker nog eens maken maar dan een groter stuk zodat er ook nog wat de vriezer in kan.
Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk