- Berichten
- 46
Dag allemaal,
Vandaag voor het eerst Pulled Pork gemaakt. Een mooie procureur van 2,5 kg.
Nooit gedaan en vandaag was de dag! En even ter controle, op weg naar mijn knorretje?
Gisterenavond voorbereid. Aan de hand van het recept van Noskos aan de slag gegaan.
In eerste instantie de EGG naar 160 graden gebracht en daarna met de convector naar 120 graden.
Om 09:30 uur het vlees er op en na 5 uur was het vlees door de stall heen met een kern temperatuur van 70 graden
Daarna was het een fluitje van een cent, het vlees in dubbel aluminium folie en twee uur later tot een kern temperatuur gebracht van 89 graden.
Nadien nog een uur in een koelbox en het resultaat was fantastisch. Veel te veel dus morgen nog even een schotel maken met het resterende vlees.
Met koolsla, op een broodje heel lekker,
Geslaagd en dit gaan we zeker nog een keer doen
Vandaag voor het eerst Pulled Pork gemaakt. Een mooie procureur van 2,5 kg.
Nooit gedaan en vandaag was de dag! En even ter controle, op weg naar mijn knorretje?
Gisterenavond voorbereid. Aan de hand van het recept van Noskos aan de slag gegaan.
In eerste instantie de EGG naar 160 graden gebracht en daarna met de convector naar 120 graden.
Om 09:30 uur het vlees er op en na 5 uur was het vlees door de stall heen met een kern temperatuur van 70 graden
Daarna was het een fluitje van een cent, het vlees in dubbel aluminium folie en twee uur later tot een kern temperatuur gebracht van 89 graden.
Nadien nog een uur in een koelbox en het resultaat was fantastisch. Veel te veel dus morgen nog even een schotel maken met het resterende vlees.
Met koolsla, op een broodje heel lekker,
Geslaagd en dit gaan we zeker nog een keer doen