Afgelopen zaterdag weer eens Pulled pork gemaakt.
Maar als je maar met 2 man bent blijft er altijd pulled pork over, een gedeelte in de vriezer en van 500 gram heb ik Cakes gemaakt volgens het recept dat in de bbqbijbel van Julius Jaspers staat.
Eerst ga je 500 gram aardappelen koken.

Doe bij de 500 gram pulled pork 2 los geklopte eieren een halve rode paprika 50ml bbq-saus 25 gram dijonmosterd.

Als de aardappelen gaar zijn doe je die er ook bij wel even laten afkoelen.
Kneed als goed door elkaar en voeg zout en peper bij naar smaak.
Maak nu ongeveer 12 ronde Cakejes en bestrooi deze met bloem.
.
Stook je BBQ op naar 200graden en leg de cakejes op het rooster

Laat ze nu liggen tot dat de buitenkant mooi krokant is dit duurde ongeveer 3 kwartier.

Tijdens het wachten heb ik nog even een chili mayonaise gemaakt 10 el mayonaise , 2 el srirachasaus, 2el chilisaus , 4 el koriander.
De cakejes geserveerd met wat Amerikaanse coleslaw en chilisaus.

Dit gaan we vast nog eens maken het was erg lekker.
Maar als je maar met 2 man bent blijft er altijd pulled pork over, een gedeelte in de vriezer en van 500 gram heb ik Cakes gemaakt volgens het recept dat in de bbqbijbel van Julius Jaspers staat.
Eerst ga je 500 gram aardappelen koken.

Doe bij de 500 gram pulled pork 2 los geklopte eieren een halve rode paprika 50ml bbq-saus 25 gram dijonmosterd.

Als de aardappelen gaar zijn doe je die er ook bij wel even laten afkoelen.
Kneed als goed door elkaar en voeg zout en peper bij naar smaak.
Maak nu ongeveer 12 ronde Cakejes en bestrooi deze met bloem.

Stook je BBQ op naar 200graden en leg de cakejes op het rooster

Laat ze nu liggen tot dat de buitenkant mooi krokant is dit duurde ongeveer 3 kwartier.

Tijdens het wachten heb ik nog even een chili mayonaise gemaakt 10 el mayonaise , 2 el srirachasaus, 2el chilisaus , 4 el koriander.
De cakejes geserveerd met wat Amerikaanse coleslaw en chilisaus.

Dit gaan we vast nog eens maken het was erg lekker.