Al met enige regelmaat pp gemaakt echter nooit gedocumenteerd. Door de vele goeie posts ook hier mijn verslag.
Nadat de ingevroren pp een succes was, bereid ik deze keer twee procureur stukken. Een groot deel van het resultaat zal na de bereiding worden vacu?m verpakt voordat het de vriezer ingaat.
De pulled Pork wordt volgens het welbekende noskos recept gemaakt zonder aanpassingen (never change a winning team)
Om de vrije ruimte te benutten worden ook spareribs bereid volgens het recept van smokey goodness. Ben benieuwd hoe deze zullen smaken...
Tot op heden is de enige uitdaging het kouder weer. Het is de eerste keer dat de smoker met kouder weer aangaat waardoor de luchtgaten wat meer open staan en het opwarmen langer duurt dan gewend.
Zal het draadje updaten met voortgang
Verstuurd vanaf mijn SM-N950F met Tapatalk

Nadat de ingevroren pp een succes was, bereid ik deze keer twee procureur stukken. Een groot deel van het resultaat zal na de bereiding worden vacu?m verpakt voordat het de vriezer ingaat.
De pulled Pork wordt volgens het welbekende noskos recept gemaakt zonder aanpassingen (never change a winning team)
Om de vrije ruimte te benutten worden ook spareribs bereid volgens het recept van smokey goodness. Ben benieuwd hoe deze zullen smaken...
Tot op heden is de enige uitdaging het kouder weer. Het is de eerste keer dat de smoker met kouder weer aangaat waardoor de luchtgaten wat meer open staan en het opwarmen langer duurt dan gewend.
Zal het draadje updaten met voortgang








Verstuurd vanaf mijn SM-N950F met Tapatalk