BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork again.

 

Jw80

Tondelzoeker
Berichten
18
Laatst kwam ik bij de Makro een mooie aanbieding procureur tegen en bedacht met vrijdagavond dat dat een goed idee voor vaderdag was. Dus vanmorgen om 7:00 opgestaan om de Bastard aan te steken en de procureur in de rub te zetten. Met kersenrookhout van een kersenboom uit t dorp. Om een uur of 12 was de kerntemperatuur 68 graden en heb ik de procureur ingepakt. Daarna doorgaren tot 92 graden. Om 16:00 was het zover. Nog een klein uurtje rusten en pullen maar. Beetje bbq saus aanlengen met vleesvocht en wat colesla en pulled pork op een broodje en smullen maar!

7D70C12C-1C31-49AA-ACA6-FA066C47F88D.jpeg


5848F2B3-6DDB-4D5A-9AD9-FE80EE3F71D1.jpeg


0DB7EFFE-032D-42CC-BA41-2093740314B0.jpeg


F1152F50-B864-4811-A37E-C0C9A45F2AD2.jpeg


7F202238-23C4-4BAA-9B8B-49E6323C6F25.jpeg


A8469E2F-83C4-4D3D-996C-1FDAAA9D9BED.jpeg
 
Lekker broodje! Alvast gefeliciteerd met je sticker
 
  • Leuk
Waarderingen: Jw80
Lekker man! Mag je me wakker voor maken.
😋😋😋

Gefeliciteerd met je 🐷
 
  • Leuk
Waarderingen: Jw80
Mooi resultaat en heerlijk broodje. Gefeliciteerd met je knor.
 
  • Leuk
Waarderingen: Jw80
Lekker! Ik kom er maar niet aan toe, gisteren weer met procureur bij de Hanos in de hand gestaan… toch eens een dag vrij plannen
 
Die PP is goed gelukt, fijne broodjes zo!
Gefeliciteerd met je knorrie ;)
 
  • Leuk
Waarderingen: Jw80
nice
gefeliciteerd met je sticker
 
  • Leuk
Waarderingen: Jw80
Gefeliciteerd met je knor 🐷
En je kan nooit genoeg PP hebben.
 
  • Leuk
Waarderingen: Jw80
Terug
Bovenaan Onderaan