stansfield
Tondelzoeker
- Berichten
- 14
Ik ben van plan pulled pork te gaan proberen. Dus nu ben ik aan het rondkijken naar wat ik allemaal nodig heb. En dan loop ik tegen een paar vragen aan.
Ik denk dat we dit in eerste instantie maar met zijn 2en opeten dus om een mega groot stuk te kopen is dan niet ideaal. Dus is mijn vraag of je ook goed pulled pork kan maken met bijvoorbeeld 500 gram varkensnek? Of heb je dan toch echt minstens een stuk van een kilo nodig?
En kun je pulled pork goed bewaren in de vriezer en wat is dan de meest smaakvolle manier om het weer op te warmen?
Ik denk dat we dit in eerste instantie maar met zijn 2en opeten dus om een mega groot stuk te kopen is dan niet ideaal. Dus is mijn vraag of je ook goed pulled pork kan maken met bijvoorbeeld 500 gram varkensnek? Of heb je dan toch echt minstens een stuk van een kilo nodig?
En kun je pulled pork goed bewaren in de vriezer en wat is dan de meest smaakvolle manier om het weer op te warmen?