- Berichten
- 29
Al meerdere keren Pulled pork gemaakt maar deze keer gekozen voor de Noskos manier.
Bij de plaatselijke slager 2 stuks procureur van ieder 2 kilo gehaald.
Na het overtollige vet te hebben weggesneden eerst geinjecteerd en daarna een lekker in de rub.
Vanmorgen om 09:00u de bbq aangeslingerd zo rond de 120 graden, en de heren op het rooster laten plaatsnemen.
Na een kleine 5 uur de juiste temperatuur bereikt.
Al lekker gekleurd.
Rondom ingesmeerd met de glaze en vervolgens nog 2 uur laten liggen.
Na 2 uur even eruit, ingepakt en weer erop.
Bij een kern temperatuur van 93 graden waren de heren gaar. (boterzacht)
Na een uurtje rusten in de folie uit elkaar getrokken en naar smaak de eindsaus toegevoegd.
Resultaat is heerlijk. Dochter liep al een hele middag te zeuren wanneer het klaar was, maar het was het wachten waard, zei ze.
Rest verdeeld in vacuum zakjes en de vriezer in. Dit is echt een top recept!
Bij de plaatselijke slager 2 stuks procureur van ieder 2 kilo gehaald.
Na het overtollige vet te hebben weggesneden eerst geinjecteerd en daarna een lekker in de rub.
Vanmorgen om 09:00u de bbq aangeslingerd zo rond de 120 graden, en de heren op het rooster laten plaatsnemen.
Na een kleine 5 uur de juiste temperatuur bereikt.
Al lekker gekleurd.
Rondom ingesmeerd met de glaze en vervolgens nog 2 uur laten liggen.
Na 2 uur even eruit, ingepakt en weer erop.
Bij een kern temperatuur van 93 graden waren de heren gaar. (boterzacht)
Na een uurtje rusten in de folie uit elkaar getrokken en naar smaak de eindsaus toegevoegd.
Resultaat is heerlijk. Dochter liep al een hele middag te zeuren wanneer het klaar was, maar het was het wachten waard, zei ze.
Rest verdeeld in vacuum zakjes en de vriezer in. Dit is echt een top recept!

Laatst bewerkt: