- Berichten
- 54
Zondagochtend vroeg opgestaan om de Q aan te steken! Op dit moment is de temp zich aan het stabiliseren en dan kan straks de 2kg procureur op de Q.
Vrijdag de procureur ingesmeerd met een rub uit een recept van bbq-helden, deze iets aangepast aangezien ik die rub wel erg pittig vond en wij daar niet zo van houden.
Gister middag vervolgens ingesmeerd met mijn eigen gemaakte licor 43 bbq saus en zometeen gaat ie er op.
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
Kersenrookhout ligt ook klaar dus we gaan het meemaken. De bedoeling is iedergeval niet in te pakken vandaag en hopelijk rond 6 uur te kunnen eten.
Even kwijlfoto! Na +- 8 uurtjes.
Uurtje geleden opnieuw ingesmeerd met met bbq saus
		 
	
Rond half 6 was het klaar met een kern van 89 graden.
De pulled pork was in 2 woorden: geweldig lekker!
Na iets meer als een half uurtje rusten ben ik begonnen met pullen, het viel zo uit elkaar. Enige waardoor die moeilijk uit elkaar ging was door de bark die erop zat.
Het rook heerlijk en de smaak verbaasde me in positieve zin.
We hebben hem gekeken in combi met wat plakjes augurk en de eigen gemaakte 43 saus die tevens ook op de pulled pork zelf al zit.
Dit ga ik zeker vaker maken op deze manier!
Uiteindelijk van 07:15 tot 17:30 bezig geweest op de Q.
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Vrijdag de procureur ingesmeerd met een rub uit een recept van bbq-helden, deze iets aangepast aangezien ik die rub wel erg pittig vond en wij daar niet zo van houden.
Gister middag vervolgens ingesmeerd met mijn eigen gemaakte licor 43 bbq saus en zometeen gaat ie er op.
 
	 
	 
	Kersenrookhout ligt ook klaar dus we gaan het meemaken. De bedoeling is iedergeval niet in te pakken vandaag en hopelijk rond 6 uur te kunnen eten.
Even kwijlfoto! Na +- 8 uurtjes.
Uurtje geleden opnieuw ingesmeerd met met bbq saus
 
	Rond half 6 was het klaar met een kern van 89 graden.
De pulled pork was in 2 woorden: geweldig lekker!
Na iets meer als een half uurtje rusten ben ik begonnen met pullen, het viel zo uit elkaar. Enige waardoor die moeilijk uit elkaar ging was door de bark die erop zat.
Het rook heerlijk en de smaak verbaasde me in positieve zin.
We hebben hem gekeken in combi met wat plakjes augurk en de eigen gemaakte 43 saus die tevens ook op de pulled pork zelf al zit.
Dit ga ik zeker vaker maken op deze manier!
Uiteindelijk van 07:15 tot 17:30 bezig geweest op de Q.
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		

 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		
 
 
		 congrats met de knor
 congrats met de knor
 
 
		 
 
		 
 
		 met je Knor.
 met je Knor.