Beef en Steak

Pulled Pork, 1e keer op UDS

 

jedokus

Tondelzoeker
Berichten
13
Hallo,

Vandaag heb ik voor het eerst PP bereid op mijn UDS, volgens recept van Noskos.
Woensdagavond de PP uit de vriezer gehaald om te laten ontdooien.
Vrijdagavond het vlees geinjecteerd en vv rub.


DSC00080.jpg

DSC00081.jpg

DSC00084.jpg




Vanmorgen om 6:00 uur de kolen aangestoken en om 6:45 lag het vlees erop.
Na 5 uur het vlees ingesmeerd met de glaze


DSC00086.jpg



2 uur later het vlees ingepakt en gewacht tot een kerntemperatuur van 90 graden.


DSC00087.jpg

DSC00088.jpg


Om 16:00 uur werd de 90 graden bereikt. Opnieuw ingepakt en een uur gewacht.

DSC00089.jpg



Hier het eindresultaat.

DSC00090.jpg

DSC00094.jpg

DSC00095.jpg


Bedankt voor het kijken.
 
heerlijk broodje lijkt mij, ik hou er van  :)
 
Lekker hoor! Gefeliciteerd met je knor!
 
Hmmmm, lust ik wel
 
Ziet er goed uit!

Gefeliciteerd met je Knorretje!
 
Lekker hoor, ziet er goed uit!
 
Het water loopt me in de mond.  Dat ziet er super uit.
Welkom bij de knorretjes club!
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Gefeliciteerd met je knor.
Zijn dat rvs bouten/moeren/ringen ?? van verzinkt spul komen niet zo gezonde dampen vandaan, vandaar  ;)
 
-Danny- zei:
Zijn dat rvs bouten/moeren/ringen ?? van verzinkt spul komen niet zo gezonde dampen vandaan, vandaar  ;)

Als je die knoei moet lassen word je niet zo blij inderdaad, maar weet niet vanaf welke temperatuur dat speelt; kan me eigenlijk niet voorstellen dat je daar last van hebt bij een temperatuur tot 120 graden?
 
Terug
Bovenaan Onderaan