BasBQ
Beef en Steak

Pulled Porc zijn lempers geworden

 
 

ilhomme

Sprokkelaar
Berichten
38
Gisteren de PulledPorc gemaakt wat een succes was in huis. http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=13946.0
Toch nog wat vlees kunnen achterhouden om vandaag Lempers van te kunnen maken. Moet zeggen dat het een smakelijke combinatie is. van PulledPorc met de kleefrijst. Het is een lastig klusje maar uiteindelijk wel de moeite waard.
014.jpg

 
Lol!
Dat wil ik wel proeven! :D
 
ziet er leuk uit, zeker de moeite waard om ook eens uit te proberen
 
Dat wil ik ook wel eens proeven!
Zelf werk ik in een japanse keuken, daar maken wij vaak sushi met biefstuk ertussen, is een beetje dit idee :D
 
Smeinkie zei:
Ziet er zeker goed uit!!

En ik ben ben ook nieuwsgierig naar het recept!

Jaakke zei:
Ziet er gaaf uit.

Kan je een receptje en wat instructies erbij plaatsen?

Het recept heb ik eerlijkheidshalve op dit forum gevonden.
http://www.bbquality.nl/recepten/pulled-pork-met-een-indonesische-touch/

Hier staat ook dat je de lempers het beste met KETAN rijst kunt maken. Het lastige van dit werk is de kleverigheid waarmee je te maken krijgt. Uiteindelijk heb ik gebruik gemaakt van een ziplock zakje als ondergrond in plaats van de alu-folie. Maar lees het recept en oefening baart kunst.... :>
 
ilhomme zei:
Smeinkie zei:
Ziet er zeker goed uit!!

En ik ben ben ook nieuwsgierig naar het recept!

Jaakke zei:
Ziet er gaaf uit.

Kan je een receptje en wat instructies erbij plaatsen?

Het recept heb ik eerlijkheidshalve op dit forum gevonden.
http://www.bbquality.nl/recepten/pulled-pork-met-een-indonesische-touch/

Hier staat ook dat je de lempers het beste met KETAN rijst kunt maken. Het lastige van dit werk is de kleverigheid waarmee je te maken krijgt. Uiteindelijk heb ik gebruik gemaakt van een ziplock zakje als ondergrond in plaats van de alu-folie. Maar lees het recept en oefening baart kunst.... :>

Thanks
 
Mooie Lempers, selamat makan  :D
 
Lekkul

Ga ik ook eens maken, dank voor de info.
 
Terug
Bovenaan Onderaan