BasBQ
Beef en Steak

Pulled Porc van Procureur

 
 

Bartus Bonfire

Kooltjesharker
Berichten
206
Goedendag,
Afgelopen weekend aan de slag gegaan met een Procureur van ongeveer 2 kilo.
Hij is goed gelukt. (Toch zeker wel een knorretje waard :D )
IMG-20240701-WA0017.jpg

Ik heb de procureur ingespoten met Appelsap, appelazijn, peper, zout, uien poeder en knoflookpoeder.
Daarna een rub van Paprika poeder, grove peper, fenegriek poeder, knoflook poeder, uienpeoder,
IMG-20240701-WA0020.jpg

Alles ongeveer twaalf uur in de koelkast en daarna voorbereid voor de Kamado.
IMG-20240701-WA0019.jpg

IMG-20240701-WA0022.jpg

De Kamado op 110°C ingeregeld en een paar chucks apple wood bij gevoegd.
Na 5 uur en 64°C De Procureur ingesmeerd met BBQ sauce en toen 2 uur verder laten pruttelen.
IMG-20240701-WA0016.jpg

Na de twee uur zitten we op 75°C en is het tijd om in te pakken. Slagerspapier en daaromheen zilverfolie.
IMG-20240701-WA0013.jpg

Alles laten doorgaren tot een temp van 95°C ongeveer een uur later. Daarna alles ingepakt in een handdoek en in een koelboz laten rusten.
Na 5 uur rusten, de temp was toen ongeveer 60°C de procureur gepulled met dit als resultaat.
IMG-20240701-WA0001.jpg
 
Ziet er geslaagd uit. Alvast gefeliciteerd met je knor
 
Mooie Pulled Pork, maar vanwaar dat gat in de folie?
Stickerwaardig, gefeliciteerd met je knor.
 
Past precies! Dat is een mooie hoeveelheid pulled pork. ervaring leert dat het helaas in een kwart van de bereidingstijd op is :LOL:.
Gefeliciteerd met de knor!

Mooie Pulled Pork, maar vanwaar dat gat in de folie?
Stickerwaardig, gefeliciteerd met je knor.
Ik gok door de Meater ;)
 
Gefeliciteerd! Waarom alufolie én Butcher papier?

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Pulled Pork mag gewoon met een K hoor.
Gefeliciteerd met je Knorrie!
 
Ziet ermlekker uit.
Proficiat met je varkentjes award
 
Terug
Bovenaan Onderaan