- Berichten
- 48
EIndelijk weer eens wat tijd om weer eens wat meer te doen dan een worstje en een burger. Dus ook mijn lang gekoesterde droom verwezenlijkt en een green egg aangeschaft. Binnen kort mijn 3e sticker maar eens verdienen, maar eerst even wat gewend raken aan de Green Egg.
Gisteren al gestart met een simpele bacon burger, vandaag staat Pulled Chicken op het recept (https://www.bbqexperiencecenter.nl/bbq-recepten-tips/pulled-chicken-met-gegrilde-perzik/)
Kip ligt gerubbed te wachten in de koelkast. Vanavond meer.
Hierbij het resultaat:
En wat vonden we ervan? Kip was heerlijk mals, maar de volgende keer minder zuinig met de rub. Het was wat aan de flauwe kant. Voordeel van gepullde kip is dat je makkelijk wat rub kan toevoegen als het klaar is.
Gisteren al gestart met een simpele bacon burger, vandaag staat Pulled Chicken op het recept (https://www.bbqexperiencecenter.nl/bbq-recepten-tips/pulled-chicken-met-gegrilde-perzik/)
Kip ligt gerubbed te wachten in de koelkast. Vanavond meer.
Hierbij het resultaat:



En wat vonden we ervan? Kip was heerlijk mals, maar de volgende keer minder zuinig met de rub. Het was wat aan de flauwe kant. Voordeel van gepullde kip is dat je makkelijk wat rub kan toevoegen als het klaar is.
Laatst bewerkt: