BasBQ
Beef en Steak

Pulled chicken van het Spit

 
 

Rdj

Gemarineerd
Berichten
2.382
Gisteren een hele kip op en onder het vel in een Rub gezet zonder olie.
Deze ging aan het spit met een chunk kers rookhout op 180 graden voor ongeveer een uurtje.
De dame laten rusten en daarna pullen.
Tussendoor een Ranchsaus gemaakt.
Naan brood geroosterd.
Opbouw van het broodje was eerst eikenbladsla melange daarop gekruimeld mozzarella met wat ranchesaus . Vervolgens de kip er op met geraspte kaas met wederom ranchesaus en afgetopt met gesneden cherrytomaatjes. Heerlijk 😋
IMG_1006.jpeg
IMG_1008.jpeg
IMG_1010.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Zode knetter die kip ziet er top gegrild uit zeg. Wat een lekker kleurtje.
De hele tijd “boven” het vuur gehouden of alleen laatste stukje ?
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Zode knetter die kip ziet er top gegrild uit zeg. Wat een lekker kleurtje.
De hele tijd “boven” het vuur gehouden of alleen laatste stukje ?
Continu 180 graden aangehouden, kolen aan 1 kant in de mand.
 
Terug
Bovenaan Onderaan