- Berichten
- 206
Vandaag heb ik pulled chicken gemaakt.
Gisteren begonnen met de voorbereidingen. Gestart met het wegsnijden van overtolleig vet en daarna heb ik de kippendij voorzien van een shoarma rub (recept van Pitmaster X).
Vandaag de barbecue klaargemaakt voor indirecte bereiding op 150 graden. Hierna heb ik het vlees erop gelegd en heb ik tijdens het bakken een traybake gemaakt van courgette, champignon en rode ui (gekruid met peper, zout en mediterraanse kruiden).
Vervolgens heb ik het vlees en de groente geserveerd met wat Turkse pizza's (van een locale marktman).
Was voor herhaling vatbaar
Gisteren begonnen met de voorbereidingen. Gestart met het wegsnijden van overtolleig vet en daarna heb ik de kippendij voorzien van een shoarma rub (recept van Pitmaster X).
Vandaag de barbecue klaargemaakt voor indirecte bereiding op 150 graden. Hierna heb ik het vlees erop gelegd en heb ik tijdens het bakken een traybake gemaakt van courgette, champignon en rode ui (gekruid met peper, zout en mediterraanse kruiden).
Vervolgens heb ik het vlees en de groente geserveerd met wat Turkse pizza's (van een locale marktman).
Was voor herhaling vatbaar
