Beef en Steak

Pulled Chicken Shoarma

 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
194
Vandaag heb ik pulled chicken gemaakt.

Gisteren begonnen met de voorbereidingen. Gestart met het wegsnijden van overtolleig vet en daarna heb ik de kippendij voorzien van een shoarma rub (recept van Pitmaster X).

Vandaag de barbecue klaargemaakt voor indirecte bereiding op 150 graden. Hierna heb ik het vlees erop gelegd en heb ik tijdens het bakken een traybake gemaakt van courgette, champignon en rode ui (gekruid met peper, zout en mediterraanse kruiden).

Vervolgens heb ik het vlees en de groente geserveerd met wat Turkse pizza's (van een locale marktman).
Was voor herhaling vatbaar 😁

1000011778.jpg


1000011779.jpg


1000011780.jpg
 
Dat ziet er goed uit!
Heb je het recept van de kruidenmix? Ben al tijden op zoek naar de perfecte shoarma mix, maar blijf terugvallen op de kant en klare van Verstegen...
 
Dank je wel!
Ik heb deze mix gebruikt:

Zelf doe ik er altijd wat minder zout in dan in het recept staat en in dit geval heb ik het mosterdpoeder weggelaten (want dat had ik niet in huis 😅).
 
Terug
Bovenaan Onderaan