BasBQ
Beef en Steak

Pulled beef

 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
164
Gisteren pulled beef gemaakt.

Enige tijd geleden heeft mijn vrouw een braadstuk gehaald in Duitsland, wat ik graag wilde gebruiken voor pulled beef.
Dit stuk heb ik op vrijdagochtend uit de vriezer gehaald en vrijdagavond voorzien van de volgende rub:
- 50 gr grof zeezout
- 1 eetl gerookt paprikapoeder
- 1 eetl knoflookpoeder
- 1 eetl uienpoeder
- 1 eetl gedroogde tijm
- 1 eetl gedroogde oregano
- 1 eetl zwarte peper
Gisterochtend heb ik de barbecue rond half 9 aangestoken, om het vlees er rond 9 uur op te leggen (met een whisky chunk voor de rook smaak).
Rond 11 uur heb ik er een glaze op gedaan en om 12 uur heb ik hem ingepakt in aluminiumfolie.
Vervolgens heeft het vlees er tot 16.00 uur op gelegen en heb ik het om 17.00 uur gepulled.

Smaak was goed en het vlees was niet droog.

Het broodje heb ik voorzien van een lekkere coleslaw en de Pitmaster X sweet bbq sauce.
62668f992d6443faf576a74270cb221e.jpg
c80c828c487013d9c93bc941f99cbdee.jpg
0a2f671c63619942b566d1274c30186b.jpg
8482f2c94ea149e752931e87ead55955.jpg


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
We blijven pullen omdat het zo lekker is
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Terug
Bovenaan Onderaan