Vandaag een dagje atv dus tijd om de Q aan te steken, aangezien het wat kort dag was geen kans gezien om aan een Chuck te komen dus maar een paar mooie rib lappen gehaald, gisteravond zo goed en kwaad als het ging de lappen ge?njecteerd en het overige erbij gedaan en lekker een paar uurtjes laten badderen.
Restant afgegoten en voor een nachtje de koeling in.
Vanmorgen de riblappen wat droog gedept en met wat grof gemalen peper wat zout en wat cayennepeper op de Q
De paprika's ook gelijk erop en met wat appelhout laten roken.
Rond de 70gr kern de riblappen in een bak met wat uien boter en wat rub en afgedekt door laten garen tot het vlees uit elkaar viel.
De wraps klaargemaakt met de gerookte paprika en wat komkommer.
Groetjes,
Arnoud


Restant afgegoten en voor een nachtje de koeling in.
Vanmorgen de riblappen wat droog gedept en met wat grof gemalen peper wat zout en wat cayennepeper op de Q


De paprika's ook gelijk erop en met wat appelhout laten roken.

Rond de 70gr kern de riblappen in een bak met wat uien boter en wat rub en afgedekt door laten garen tot het vlees uit elkaar viel.

De wraps klaargemaakt met de gerookte paprika en wat komkommer.




Groetjes,
Arnoud