- Berichten
- 463
Gisteren pulled beef uit de do gemaakt.
Een stuk van 2,4 kg rund.
lekker in de mosterd en daarna 1 van de rubs van Dennis erover.
De kamado naar 120 graden en hij mocht er 2 uurtjes op.
Ondertussen de do gevuld met vers sinaasappel sap
, kippenbouillon
, 2 uien
, tomatenblokjes
en 2 tenen knoflook
.
na 2 uur mocht het stuk vlees erin voor 4 tot 6 uur tot die heerlijk zacht was.
na 5 uur was het zover en mocht hé vlees eruit en mocht het sap lekker indikken.
helaas duurde dat te lang dus we hebben een beetje gesmokkeld in de keuken.
ondertussen het vlees uit elkaar getrokken en deze terug in de do gedaan.
Het was heerlijk zacht vlees maar de volgende keer ga ik zeker de helft minder vocht gebruiken en toch iets meer kruiden toevoegen in de do.
ik Vond het nu wat flauw.
Niet erg om er leermomenten aan over te houden.
Een stuk van 2,4 kg rund.
lekker in de mosterd en daarna 1 van de rubs van Dennis erover.
De kamado naar 120 graden en hij mocht er 2 uurtjes op.
Ondertussen de do gevuld met vers sinaasappel sap





na 2 uur mocht het stuk vlees erin voor 4 tot 6 uur tot die heerlijk zacht was.
na 5 uur was het zover en mocht hé vlees eruit en mocht het sap lekker indikken.
helaas duurde dat te lang dus we hebben een beetje gesmokkeld in de keuken.
ondertussen het vlees uit elkaar getrokken en deze terug in de do gedaan.
Het was heerlijk zacht vlees maar de volgende keer ga ik zeker de helft minder vocht gebruiken en toch iets meer kruiden toevoegen in de do.
ik Vond het nu wat flauw.
Niet erg om er leermomenten aan over te houden.