Beef en Steak

Pulled Beef (clod)

Stand tot zover.

Kern 93 graden dus van de Q.
u4upupeq.jpg

y4ytater.jpg

upyje6ag.jpg


Even een uurtje rusten.

ytada4yn.jpg
 
Hierbij het resultaat. ( met bijna geen eindsaus :( , een vervelend gevalletje van dat heb ik nog wel)

Het pullen ging opzich makkelijk. In het midden ging het moeizamer daar zat ook wat dikker vet.

3a8y4azy.jpg


4e6epebu.jpg


agy2u4e4.jpg


Natuurlijk al wel het eea geproefd met een hoeveelheid eindsaus. Dat is echt wel lekker.

Echt een verschil met de PP.  Dit is ook veel machtiger.

Heb geen bordje. Had het eten al op ;(.

Zeker voor herhaling vatbaar.
 
Lekker! Pulled beef is inderdaad zwaarder eten dan pp.
 
Hmmm sieht gut aus
 
Zie geen foto's???

@balkongrill. Zoals mijn avatar al doet vermoeden ben ik idd al zo'n 33 jaar slager  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan