Beef en Steak

Puike ribben.

noskos zei:
Klinkt alsof het er al af was.

Nou ik zag toch echt een dun doorschijnend vliesje zitten. Ik zal van de volgende een foto maken. Het is wel de eerste keer dat ik verse buikribben heb. Voorheen altijd de baby backs. Dus ligt het misschien aan mijn onervarenheid.
 
Vandaag de buiken.
Omdat mijn rookvriend vergeten was dat hij naar een verjaardag moest vandaag hadden we haast. Dus naast de Bradley ook maar de WSM en OTP 67 ingezet.

ata2ydyr.jpg


u6y4enut.jpg


vebyzamy.jpg


Lekker spekkie.

ery8e4y9.jpg


uzyhame9.jpg


 
Vandaag ff afkoelen, morgen op de snijmachine en dan vacumeren kan ik er weer een maandje of 2 tegenaan.
 
Is er nog een groot verschil tussen de Bradley en bv de WSM??
Ik bedoel dan smaak en makkelijke werkwijze??
 
Dat ziet er allemaal smakelijk uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan