Beef en Steak

Puerco pibil

Jij maakt er echt een lekker dagje van!
 
Goed bestede zondag.
 
Laatste update:
Na een kleine 4 uur op circa 160c was het dan zover, uitpakken maar.
26700b22878f1d7fa12c588ff88ee8cb.jpg

384ed60f58752103f1cabf1d879671ba.jpg

Bij het opmaken kwam de heerlijke geur ons meteen tegemoet. Het vlees was goed zacht geworden en viel makkelijk uit elkaar.
Het was aan de pittige kant, niet heel heet maar er zat absoluut kracht aan. Ik had trouwens 2 rode madame jeanette. Het recept zegt 2 habaneros maar de jeanettes zijn even heet.
We waren al begonnen met eten en toen bedacht ik me dat ik nog een fotootje moest maken dus helemaal mooi is hij niet:
07ec1523d0b28e67aa9c6ddad0412250.jpg
 
Oeff, ook lekker dit. Ga je dit ook in het receptendeel posten, dan ik het op mijn todo lijst zetten
 
Ziet er top uit, receptje graag! ;)
 
Die moet idd op de todo lijst.  Ziet er super uit.
 
Wauw super! Ziet er lekker uit!
 
Hierbij de link naar het recept:
Puerco pibil
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=12880
 
Bedankt voor de tip!
Ik zit alleen op het forum via tapatalk op m'n telefoon of iPad en die resized alles. Zal er rekening mee houden.
 
Heerlijk en typisch Mexicaans van smaak, vrij aards vind ik het altijd.
 
Leuk hoor, een keer een heel ander recept dan wat je regulier ziet langs komen.
Kan ook bij mij op de ToDo lijst ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan