BasBQ
Beef en Steak

(projekt) + eigen ribbels

 

dayfox

Kooltjesharker
Berichten
163
De produktontwikkelaar van m'n werk kreeg lucht van m'n uds geknooi. Hij vroeg of ik wat kalfsspareribs wou bereiden voor hem, met de intensie dat als de "family" t lekker vindt, krijgt t jou naam, iets waar ik (nog) nie achter sta, want het recept is niet van mij.
Ik kreeg 2 stuks van m mee, maar ik ga mn uds nie aansteken voor 2 ribbels! Dus maar 3 oinkribbels uit de vriezer gehaald..

Links de oink, rechts de 2 kalfs.
Nou komt t... Heb aardig wat ervaring met t uitbenen van kalf, maar wat een hel om het membraam van de kalfsribben af te krijgen zeg! Heb de moed opgegeven en t maar ingeprikt..
Ik weet t, t moet eraf, maar kreeg t niet voor mekaar! Heb zelfs nog geprobeerd om met een vleesvork t vlies van t bot af te drukken maar tevergeefs..
Morgen gaan ze er op 3-2-1
 
Frits +1
Ik heb het hier ook al meegemaakt dat er eentje tussen zat zonder membraan.
 

Dit zijn de oink ribbels! Pffff en dit is de laatste x dat ik wat weggeef! >:D
 
Zien er lekker uit.
Maar jouw familie is toch ook familie, dus eet ze gewoon lekker zelf op.
 
Prima ribbels.

Tsja Je moet er wat voor overhebben om je familie/kennisen kring  op peil te houden  ;D
 
Haha correct Boldeagle! Toegegeven, ribbels waren lekker, alleen jammer dat de smaak van de rub bovenop ligt en niet erin.. Sounds like a job for..... Tetereteee! Dayfox! ::)
 
die lust ik ook wel!
 
Terug
Bovenaan Onderaan