BasBQ
Beef en Steak

Project Goulash / P?rk?lt

 
 
 

backupdevice

Kooltjesharker
Berichten
215
Vandaag gaan wij Goulash maken op de Joe.

We have lift off

2c7dee61ccda7a84223e589c02581329.jpg


Vlees aanbraden

caadefbbc184975cad06c18dd32ce5f4.jpg


Tomaten , ui, knoflook , punt paprika en kruiden erbij

8af7e235e6215f938dad147b43e0e338.jpg


Vlees erbij

94a073b3bc0062959e7e98917355b86d.jpg


Het lange wachten gaat beginnen

6342221f74095f7ea6dd091a52aa019a.jpg


Klaar!

f68504e4bbcdd743024c55c474dda132.jpg


Moet toch eens betere foto?s gaan maken

Eten was heerlijk!
 
backupdevice zei:
Vandaag gaan wij Goulash maken op de Joe.

We have lift off

2c7dee61ccda7a84223e589c02581329.jpg
maak je Goulash (wat een soep is) of een P?rk?lt wat het stoofpotje is vol ui en paprika?

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

 
backupdevice zei:
Zal wel porkolt zijn dan
hahahaha altijd lekker, en origineel wordt dat ook op een hout vuur gemaakt daar kont dus de lekkere rook smaak vandaan die dat hoort te hebben , heerlijk hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

 
Lekker Patrick, geef er maar lekker een rookje aan mee, heerlijk!

En vergeet niet om goed te hydrateren... is belangrijk!
 
Oei, dat lust ik wel
 
Succes,
2 zaken die vaak worden vergeten bij een goede Goulash (wij maken de niet de soep versie) zijn Bier (pils of een zoetig bier, wij gebruiken oud Bruin bier) en Karweizaad
 
Dat ziet er goed uit. Had ik graag een bordje van geproefd.  Zeker nu ik lees dat er bier in en bij moet :)
 
Zeker met bier lijkt dat mij zeer prima te eten!
 
lekker hoor een p?rk?lt,  ziet er goed uit, zal ook wel erg lekker zijn met een vers gebakken nog warme foccaccia


Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

 
Had ik graag een bordje van geproefd. :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan