Beef en Steak

Procureur stinkt

Marieken zei:
oh ja en ik leef ook nog gewoon nadat ik het gegeten heb.  :P

t licht uit na verkeerd eten zal wel loslopen.
maar 4 weken aan de reutel door een sallamonella soort blijft je leven lang ook bij
 
Nadeel van varkensvlees is dat de varkens niet meer gecastreerd worden. Daardoor heb je heel veel meer kans op "stinkend" vlees door hormonen etc. Daar hebben ze nu "snuffelaars" aka mensen voor in dienst die dat moeten ruiken en uit de verkoop moeten halen. Blijkt alleen dat ze dat maar een uur kunnen doen ivm verzadiging. Ergo, varkensvlees kan stinken zonder dat het bedorven is. Maar omdat je met je neus proeft, eet niemand dat op
 
Holkers zei:
Nadeel van varkensvlees is dat de varkens niet meer gecastreerd worden.

Beter leven noemen ze dat... En wij maar met stinkvlees zitten.
Volgens mij zijn om deze reden veel slachterijen niet zo happig op het slachten van beren.
 
Terug
Bovenaan Onderaan