- Berichten
- 1.902
Goedemiddag ,
Procoreur in the rub gezet pork van Nasq bbq.
Langzaam gegaard tot kern 90 gr.
Daarna 10 uur in de oven op 65 gr, wilde ik een keer testen wat dat deed met vlees.
Het vet gaat nog meer renderen.
Vlees word wat vaster van Structuur.
Daarna in blokjes gesneden
Knoflook aioli gemaakt en bbq wiskey saus.
Daarna alles op een wrap gedaan ,met sla ,tomaat en kaas.
Knoflook aioli onderop whiskey bbq saus bovenop.
Daarna wraps dicht gevouwen en op bge gegrild.
Heerlijk gegeten was echt lekker.
Groetjes Erwin
Procoreur in the rub gezet pork van Nasq bbq.
Langzaam gegaard tot kern 90 gr.
Daarna 10 uur in de oven op 65 gr, wilde ik een keer testen wat dat deed met vlees.
Het vet gaat nog meer renderen.
Vlees word wat vaster van Structuur.
Daarna alles op een wrap gedaan ,met sla ,tomaat en kaas.
Knoflook aioli onderop whiskey bbq saus bovenop.
Daarna wraps dicht gevouwen en op bge gegrild.
Heerlijk gegeten was echt lekker.
Groetjes Erwin
Laatst bewerkt: