Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hoi Prega, welkom op het Genootschap. Zie dat het een zeer brandende vraag is dat het voorstellen erbij is ingeschoten .
De precieze temperatuur zal je even moeten meten want dat verschilt wel eens, maar in ieder geval onder de 100C.
Om de pellets te laten roken laat de bbq ze ‘onvolledig verbranden’ hierbij komt veel rook vrij en minder warmte.
Bij hoge temperaturen laat de bbq de pellets ‘beter’ verbranden, dit geeft nauwelijks rook maar wel veel hitte.
BBQ met de paplepel ingegoten doordat mijn ouders in de vorige eeuw op houtskool en met een koolpot kookte i Suriname. Ik bezit een mancave in Almere met daarin een Auplex kamado, een Weber 57, een pelletgrill/smoker en een gas bbq. Ik experimenteer met voornamelijk natte marinades en tot nu toe met succes, volgens de proevers.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.