BasBQ
Beef en Steak

PP

 
 
 

Slange

Sprokkelaar
Berichten
36
Tja, de PP van de vorige keer ( niet gebeurt, geen foto's  :| ) was helemaal op en wat in de diepvries lag ook, dus tijd voor een nieuwe  :)

een stukske procureur van 2,5 kg geinjecteerd volgens het recept van Noskos



in de rub in de folie en de hele nacht in de ijskast



deze ochtend om 8 uur het vlees in het ei op 120 graden



met een binnentemperatuur van 74 graden ( na 5 uur ) het vlees geglazed met Hickory honing saus





met 88 graden nog een keer glazen en in de folie gewikkeld



uit het ei gehaald met 90 graden ( lette even niet op want hij mag er al af met 88 graden ) en nog een uurtje laten rusten



Tijd om te trekken  ;)



lekker op een turks stokbroodje, met wat kool en augurk en de koolslasaus  apart op het vlees.



bedankt voor het kijken.
 
lust ik gewoon
 
Ziet er heerlijk uit.
Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Mooie PP!! welkom bij de grote drie!!
 
Gefeliciteerd met de grote 3, en dat Turks brood is ook wel weer een super idee.
 
Uitermate lekker... en gefeliciteerd met je knorremans
 
Terug
Bovenaan Onderaan