- Berichten
- 36
Tja, de PP van de vorige keer ( niet gebeurt, geen foto's :| ) was helemaal op en wat in de diepvries lag ook, dus tijd voor een nieuwe
een stukske procureur van 2,5 kg geinjecteerd volgens het recept van Noskos
in de rub in de folie en de hele nacht in de ijskast
deze ochtend om 8 uur het vlees in het ei op 120 graden
met een binnentemperatuur van 74 graden ( na 5 uur ) het vlees geglazed met Hickory honing saus
met 88 graden nog een keer glazen en in de folie gewikkeld
uit het ei gehaald met 90 graden ( lette even niet op want hij mag er al af met 88 graden ) en nog een uurtje laten rusten
Tijd om te trekken
lekker op een turks stokbroodje, met wat kool en augurk en de koolslasaus apart op het vlees.
bedankt voor het kijken.
een stukske procureur van 2,5 kg geinjecteerd volgens het recept van Noskos
in de rub in de folie en de hele nacht in de ijskast
deze ochtend om 8 uur het vlees in het ei op 120 graden
met een binnentemperatuur van 74 graden ( na 5 uur ) het vlees geglazed met Hickory honing saus
met 88 graden nog een keer glazen en in de folie gewikkeld
uit het ei gehaald met 90 graden ( lette even niet op want hij mag er al af met 88 graden ) en nog een uurtje laten rusten
Tijd om te trekken
lekker op een turks stokbroodje, met wat kool en augurk en de koolslasaus apart op het vlees.
bedankt voor het kijken.