Na vorig jaar te laat, na aanmelding mijn pp ingestuurd te hebben, nu een nieuwe poging.
Hierbij mijn tijdschema van vandaag en temperatuur:
Pulled pork
2,2 kg varkensnek, avond vantevoren gerubbed en ingepakt in folie.
Vanmorgen mijn kamado opgestookt en de nek erin gelegd.
8.30 uur 8 graden
9.30 uur 27 graden
10.30 uur 48 graden
11.30 uur 62 graden
12.30 uur 65 graden
13.30 uur 68 graden, glaze er op
14.30 uur 69 graden
15.30 uur 69 graden, ingepakt
16.30 uur 75 graden
17.25 uur 88 graden
Inpakken voor een uur.
De foto's:
Sent from my 2014811 using Tapatalk
Hierbij mijn tijdschema van vandaag en temperatuur:
Pulled pork
2,2 kg varkensnek, avond vantevoren gerubbed en ingepakt in folie.
Vanmorgen mijn kamado opgestookt en de nek erin gelegd.
8.30 uur 8 graden
9.30 uur 27 graden
10.30 uur 48 graden
11.30 uur 62 graden
12.30 uur 65 graden
13.30 uur 68 graden, glaze er op
14.30 uur 69 graden
15.30 uur 69 graden, ingepakt
16.30 uur 75 graden
17.25 uur 88 graden
Inpakken voor een uur.
De foto's:
Sent from my 2014811 using Tapatalk