BasBQ
Beef en Steak

PP van Gaasterlands Kruidenvarkennek

Mooi verslag Ewald, gefeliciteerd met je knor.
 
Ewald zei:
De finale (gaat Frits mij nu voor een 2e keer een PP titel geven?)

Btw jij hebt een goed geheugen, dat was ??n van de laatste titels die ik daar heb uitgedeeld.
 
ziet er goed uit, PP staat ook nog op mijn to do list.
hoelang (hoeveel uur) heb je hem nou op de bbq gehad?
 
Mooie sessie Ewald!!
 
Dat is een heerlijk getrokken varkentje!!
 
boretticarbone zei:
ziet er goed uit, PP staat ook nog op mijn to do list.
hoelang (hoeveel uur) heb je hem nou op de bbq gehad?

Deze was wat langer dan normaal.
Normaal duurt een PP op deze manier bij mij 8,5 tot 9 uur.
Deze heeft er 9 uur en 45 minuten over gedaan
 
Ewald zei:
boretticarbone zei:
ziet er goed uit, PP staat ook nog op mijn to do list.
hoelang (hoeveel uur) heb je hem nou op de bbq gehad?

Deze was wat langer dan normaal.
Normaal duurt ik een PP op deze manier bij mij 8,5 tot 9 uur.
Deze heeft er 9 uur en 45 minuten over gedaan

oke top ik lees her en der verschillende tijden oplopend tot 15 uur
 
boretticarbone zei:
Ewald zei:
boretticarbone zei:
ziet er goed uit, PP staat ook nog op mijn to do list.
hoelang (hoeveel uur) heb je hem nou op de bbq gehad?

Deze was wat langer dan normaal.
Normaal duurt ik een PP op deze manier bij mij 8,5 tot 9 uur.
Deze heeft er 9 uur en 45 minuten over gedaan

oke top ik lees her en der verschillende tijden oplopend tot 15 uur

Dat ligt er aan of je kiest voor een PP Old School of een, zoals ik dat noem een Turbo PP.
Mijn eerste PP (Old school) heeft er bijna 23 uur over gedaan, dat waren 2 schouders van 2,5 kilo elk.
Wel een mooie ervaring die je voor altijd bij je draagt.
Tegenwoordig kies ik voor de wedstrijdmethode (Turbo PP) en pak ik hem op een gegeven moment in de alu folie.
Hierdoor wordt de bereidingstijd sterk verkort maar wij vinden hem veel malser en sappiger op deze manier.
Deze bereidingswijze heb ik van Noskos zijn Blog.
http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html


 
Terug
Bovenaan Onderaan