Hallo allen,
Ik zit even met een vraag.
Momenteel ben ik bezig op een Boston Butt van 3,7Kg klaar te maken.
Ik ben van plan om tijdens 'The zone' het vlees in alufolie te wikkelen. Alleen omdat het nogal een flink stuk is kan ik het vlees niet dusdanig verpakken dat het vocht bewaard blijft, het vocht zal ongetwijfeld via kiertjes naar buiten stromen. Denken jullie dat het handig is om het stuk dan in een ovenschaal in de Q te zetten?
Vast bedankt!
Ik zit even met een vraag.
Momenteel ben ik bezig op een Boston Butt van 3,7Kg klaar te maken.
Ik ben van plan om tijdens 'The zone' het vlees in alufolie te wikkelen. Alleen omdat het nogal een flink stuk is kan ik het vlees niet dusdanig verpakken dat het vocht bewaard blijft, het vocht zal ongetwijfeld via kiertjes naar buiten stromen. Denken jullie dat het handig is om het stuk dan in een ovenschaal in de Q te zetten?
Vast bedankt!