- Berichten
- 7.148
Bij deze:
Glimmend in de glaze
Ondertussen de parasol neergezet tegen de regen, wordt toch tijd voor een overdekt hoekje...
Om 18.45 was het varkentje op 88gr. klein half uurtje later was het stukje koe op 94gr. Beide stukken opnieuw in folie te rusten gelegd en om 20.00 was het zover:
De Pulled Pork:
En de Pulled Beef:
Hoe was de smaak? De PP is erg lekker, maar had iets sappiger gekund. Wordt opgelost met wat extra saus... En de PB is nog lekkerder, deze had maar weinig saus nodig.
Ook ik had er redelijk veel vlies en zenen inzitten die in de hondebak belandden, jammer voor ons, leuk voor hem
Beide brouwsels komen morgen op tafel bij het vieren van mijn verjaardag, samen met een bak Memphis Coleslaw en een Coleslaw met appel en een dressing van Griekse yoghurt, mosterd, mayo, citroensap, peterselie en peper.
Glimmend in de glaze
Ondertussen de parasol neergezet tegen de regen, wordt toch tijd voor een overdekt hoekje...
Om 18.45 was het varkentje op 88gr. klein half uurtje later was het stukje koe op 94gr. Beide stukken opnieuw in folie te rusten gelegd en om 20.00 was het zover:
De Pulled Pork:
En de Pulled Beef:
Hoe was de smaak? De PP is erg lekker, maar had iets sappiger gekund. Wordt opgelost met wat extra saus... En de PB is nog lekkerder, deze had maar weinig saus nodig.
Ook ik had er redelijk veel vlies en zenen inzitten die in de hondebak belandden, jammer voor ons, leuk voor hem
Beide brouwsels komen morgen op tafel bij het vieren van mijn verjaardag, samen met een bak Memphis Coleslaw en een Coleslaw met appel en een dressing van Griekse yoghurt, mosterd, mayo, citroensap, peterselie en peper.